Sultaniye Mahallesi’nde kaba inşaatı tamamlanan köprüde, bağlantı yollarının hızla açılması için harekete geçen Başkan Yele, köprü geçişinin güvenli hale getirilmesi için zemin düzenleme çalışmalarının başlatılacağını duyurdu.

Başkan Yele'den Sultaniye Köprüsüne Müdahale-2

Başkan Yele, Sultaniye Meydanı yakınlarındaki köprünün geçişleri sağlayacak şekilde revize edilmesi için geçici bir müdahale yapılacağını belirtti. “Gacık Deresi üzerindeki üç köprünün inşaatı tamamlandı, ancak hava koşulları nedeniyle bağlantı yolları tamamlanamadı. Vatandaşlarımız mağdur olmasın diye, Sultaniye Meydanı yanındaki köprüde geçici bir müdahalede bulunacağız,” dedi.

Başkan Yele'den Sultaniye Köprüsüne Müdahale

Mevsimsel Depresyonla Başa Çıkma Yöntemleri Mevsimsel Depresyonla Başa Çıkma Yöntemleri

Ayrıca 500 Evler Mahallesi'ndeki yeni mezarlık yolu çevresindeki revizyon çalışmalarını da inceleyen Başkan Yele, vatandaşlardan gelen yürüyüş yolu talebini değerlendirdi ve Fen İşleri ekibine yürüyüş yolu yapma talimatı verdi.