Basın mensuplarına, işletmeleri hakkında bilgiler veren Altın Hamur Plus kurucu ortakları Talip Tabara ve Nevi Şefik Anıbattal, Türkiye’de bir ilk gerçekleştirdiklerini, kg hesabına müşterilerine kahvaltı keyfi yaşattıklarını söylediler. 

‘’Ortağım Talip Tabara’nın, ‘Altın Hamur hizmetini genişletelim. Bir dilim peynir değil, kahvaltı verelim. Bunu açık büfe şeklinde yapalım,” fikrini olumlu buldum. Ortağımın verdiğini iş fikri çok hoşuma gitti. Ortağım, Talip Tabara’nın hayalini gerçekleştirdik.’’ Dedi.

Altın Hamur Plus, açıldığı günden bu yana kısa sürede yoğun ilgi görerek Yalova halkının vazgeçilmez kahvaltı adreslerinden biri haline geldi. Açık büfe konseptiyle hizmet veren mekan, zengin ürün çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Taptaze serpme kahvaltılıklar, günlük hazırlanan börekler, ev yapımı reçeller, yöresel peynir ve zeytin çeşitlerinin yanı sıra; yeşillikler, mezeler, haşlanmış yumurta, menemen ve sucuk gibi sıcak seçeneklerle donatılmış kahvaltı sofraları, misafirlere adeta görsel ve damak şöleni sunuyor. Fırından yeni çıkan poğaçalar ve simitlerle tamamlanan menü, kalite ve tazelik odaklı ürün anlayışıyla hazırlanıyor.

Ekran Görüntüsü 2025 04 17 134255

Tabara, ‘’ İstanbul’da güzel işlere imza attığımı düşünüyorum’’

Kahvaltı organizasyonunun açılış konuşmasını gerçekleştiren Talip Tabara, basın mensuplarına teşekkür ederek şunları söyledi: “Hepiniz hoş geldiniz. 10-12 seneye yakın bir ustalık tecrübem var. Usta başı olarak görev yaptığım süre içinde çok güzel projeler başardım. İstanbul’da güzel işlere imza attığımı düşünüyorum ve orada aldığım tepkiler; eş, dost, arkadaş, büyük firmalarda, Talip Tabara olarak hep öne çıkmışımdır.

Anne Adaylarına Doğuma Hazırlık Eğitimi Anne Adaylarına Doğuma Hazırlık Eğitimi

Yalova’ya geldiğimde, bu sektörde bir eksiklik olduğunu gördüm. Altın Hamur markası unvanıyla, ilk merkez şubemizi açtık ve insanların bize alışması kısa süre içinde oldu. Bizi durum bizi çok mutlu etti. Yalova’ya çeşitli böreklerle damak tadı kazandırdık. Merkezde ki şubemize gelip-giden; misafirler, eş, dost ve müşterilerimizin talepleri üzerine Altın Hamur Plus şubemizi açtık. Açılalı, 10-15 gün oldu. Yeni hizmete girmesine rağmen çok güzel tepkiler alıyoruz. Size daha iyi hizmet edebilmek için uğraşıyoruz.

Ekran Görüntüsü 2025 04 17 134324

Tabara; ‘’Altın Hamur için isim hakkı isteyenlere yok diyoruz’’

Şöyle bir durumda söz konusu; Altın Hamur’dan isim hakkı isteyenler var. Kaliteyi bozarız diye şu an hiç yanaşmıyor, düşünmüyoruz. Bu duruşumuz, sadece kaliteyi korumak amaçlı, bugün düzgün adımlarla ileri doğru gitmeye çalışıyoruz. Yalova ve Türkiye de bir ilki gerçekleştirerek kg bazlı kahvaltıya fiyat biçiyoruz. Müşterilerimiz açık büfe konseptinde istediğini tabağına alıp, kasada tartılan tabağın kg hesabına göre ücret ödüyor” Dedi.

Ekran Görüntüsü 2025 04 17 134433

Anıbattal; ‘’Ortağım, Talip Tabara’nın hayalini gerçekleştirdik’’

Altın Hamur Plus bir diğer başarılı ortağı Nevi Şefik Anıbattal ise konuşmasında; “Öncelikle hoş geldiniz. Yaklaşık 15-16 senedir Yalova’mızda restoran işletmekteyim. Talip Tabara ortağım ile bu yola girmemizin en büyük nedeni, 8 senedir araştırıyorduk. ‘Nasıl yapabiliriz?’ hedefini sürekli konuşurduk. Talip Tabara’nın tecrübesi bizi bu noktaya itti. Ortağım Tabara ile sürekli istişarede bulunup “Nasıl bir şey yapabiliriz?” diye düşünürken bir anda aklımıza açık büfe kahvaltıyı kg ile fiyatlandırma fikri geldi. Çünkü sürekli mevcut klasik börekçilik de ki gibi, sadece bu ürünü alıp gitmek yerine, daha kaliteli bir hizmet sunmayı hedefledik.

Ekran Görüntüsü 2025 04 17 134449

Ortağım Talip Tabaraq “Bunları, genişletelim. Bir dilim peynir değil, kahvaltı yapalım. Bunu açık büfe yapalım,” dedi. İş fikri çok hoşuma gitti. Ondan sonraki süreçlerde, görmüş olduğunuz gibi Altın Hamur Plus’ın açılışını gerçekleştirdik. Ortağım, Talip Tabara’nın hayalini gerçekleştirdik. Bu süreçte de sizlere daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz. Teşekkür ederim.”

Etkinlik boyunca misafirlerle birebir ilgilenen Altın Hamur Plus işletme ortakları; Tabara ve Anıbattal, medya mensuplarının sorularını yanıtladılar. Markalarının kalite anlayışı ve hizmet vizyonuna dair samimi açıklamalarda bulundular.

Altın Hamur Plus hem sunduğu zengin lezzetler, hem de sıcak ve özenli misafirperverliğiyle Yalova’nın kahvaltı kültürüne güçlü bir katkı sağlayacak kalitede hizmet veriyor. Kahvaltının, günün en önemli öğünü olduğuna inananların yeni favori durağı olmaya aday bu özel mekan, her yeni gün de daha çok misafire ulaşmayı hedefliyor.

Haber: Merve Yahşi