Atakent Sağlık Gurubu, Acil Servis Doktorları ve Aile Hekimlerini bilgilendirdi Atakent Sağlık Gurubu, Acil Servis Doktorları ve Aile Hekimlerini bilgilendirdi

Çelik, bu rekabetin yalnızca CHP’yi ilgilendirdiğini, ancak söz konusu yarışın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, AK Parti’yi ve Cumhur İttifakı’nı hedef alarak sürdürülmesinin boşuna bir çaba olduğunu ifade etti.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP içindeki hizipçi siyasetin, Cumhurbaşkanının gündeminde yeri olmayan yalan ve manipülasyonlara dayalı bir siyaset tarzı oluşturduğunu vurguladı. “Bu tarz siyaset üretme yöntemi değil, siyasetsizlik biçimidir” diyen Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkeyi Türkiye Yüzyılı hedeflerine taşırken dünyadaki önemli liderlere ilham kaynağı olacak politikalar geliştirdiğini söyledi.

Çelik, CHP içindeki bu iç çekişmelerin ise sadece bir siyasetsizlik örneği olduğunu, hiçbir etkili siyasal üretime dönüşmeyeceğini belirtti.