Çiftlikköy İtfaiyesi ekibinin Antakya’da enkaz altından kurtardığı Cemre, Yalova’daki tüm itfaiyeci abilerine selam gönderdi.
Asrın faciasında Hatay Antakya’da arama- kurtarma faaliyetine katılan Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Cemre’yi enkaz altından kurtarmıştı. Geçen hafta Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Cemre’yi tedavi gördüğü İstanbul’daki hastanede ziyaret etmişti. Pazartesi günü de Cemre’yi enkazdan sağ çıkartan Çiftlikköy İtfaiyesi Amiri Süleyman Caner Çark ve itfaiye erleri Cemre’yi yalnız bırakmadı.
Sizleri çok seviyorum
İtfaiye telsizinden Yalova’daki tüm itfaiye teşkilatlarına seslenen Cemre “Hatay Antakya’da beni kurtaran itfaiyeci abilerim yanımda. Yalova’daki bütün itfaiyeci abilerime selamlar olsun. Sizleri çok ama çok seviyorum” mesajını verdi. Yalova’daki itfaiye teşkilatları da telsiz konuşmasına katılarak Cemre’ye geçmiş olsun dileklerini iletti. Süleyman Çark da bütün itfaiyeci abilerinin Cemre’yi çok sevdiğini söyledi.