Hataylı iş insanı Muhsin Ufuk Saygılı, 15 yıl önce Gazi Paşa Caddesi’nde Roda Döner’i hizmete açtı. Birbirinden lezzetli Hatay usulü humuslu dönerleriyle Yalovalıların gönlünde taht kuran Roda Döner’in sahibi Muhsin Ufuk Saygılı, bununla da yetinmeyerek yaklaşık 1 yıl önce Adnan Menderes Mahallesi Rahmi Üstel Caddesi’nde 2. şubesi olan Roda Kebap’ı faaliyete geçirdi. Açıldığı günden bu yana Yalova sakinlerinin gözde mekânı olan Roda Kebap, Hatay’dan özel getirilen baharatlarla hazırlanan döner ve kebap çeşitleri, 7 tür mezesiyle müşterilerine harika lezzetler sunuyor. Ayrıca çocuk oyun alanı da bulunan Roda Kebap, güvenli bir ortamda Hatay lezzetlerini tatmak isteyen Yalovalılar tarafından tercih ediliyor.
Tepsi kebabı gerçekten harika
Roda Kebap olarak Dünya’nın gastronomi başkenti olan Hatay’ın eşsiz lezzetlerini ve kültürünü 15 yıldır Yalova’ya taşıdıklarını dile getiren Muhsin Ufuk Saygılı, “Kebaplarımız ve 7 çeşit mezemizle Yalovalı hemşerilerimize eşsiz lezzetler vaat ediyoruz. Etimizin lezzeti sadece dana ve kuzu eti kullanmamızdan geliyor. Etlerimizde kesinlikle dişi hayvan eti kullanmıyoruz, erkek hayvan olmasına özen gösteriyoruz. Ayrıca Hatay’dan özel getirdiğimiz baharatlarımızla da etimize ayrı bir lezzet katıyoruz. Müşteri memnuniyeti en öncelikli prensibimiz” dedi.
Roda Kebap ağızda unutulmaz bir tat bırakıyor
Ürün yelpazesinden de bahseden Muhsin Ufuk Saygılı, “Ürünlerimiz içerisinde tepsi kebabımız, roda kebabımız ve kâğıt kebabımız ön plana çıkıyor. Bize özel bir lezzet olan Roda Kebabımız içerisinde ceviz ve Antep fıstığı var. Yiyenlerin ağzında unutulmaz bir lezzet bırakıyor. Yalova’da özellikle tepsi kebabı eksikliğini gidermek için yaklaşık 1 yıl önce Roda Kebap’ı açtık. Açıldığımız günden bu yana Yalovalı hemşerilerimiz tarafından tercih ediliyoruz” diye konuştu.
Gıda sağlığı olmazsa olmazımız
Son dönemde ülkede gıda sağlığı açısından yaşanan skandalları hatırlatan Saygılı, “Gıda sağlımı bizim olmazsa olmazımız. Yemediğimiz bir eti müşterimize asla sunmayız. Roda Kebap bir aile işletmesi. Etlerimizi özellikle kendi ellerimle seçiyorum. Hataylı olarak bizde inek eti yememe kültürü var. Ya dana eti ya da erkek kuzu eti yeriz. Ürünlerimizi de bu hassasiyetle hazırlayıp müşterilerimize servis ediyoruz” sözlerini sarf etti.
Yalova Ballısı apayrı bir lezzet
Kendi özel ürünleri olan Yalova Ballısı hakkında da bilgi veren Saygılı, “Yalova Ballısı sadece bizim ürettiğimiz ve müşterilerimize sunduğumuz bir ürün. Mozzorella peyniri ve balın karışımından oluşan, üzerine Antep Fıstığı dökerek servis ettiğimiz bir tatlı çeşidi. Yiyenlerin damağında harika bir lezzet bırakıyor. Müşterilerimiz de Yalova Ballısı’nı çok beğeniyor” açıklamasını yaptı.
7 çeşit mezeyle göz dolduruyor
Kebap ve döner çeşitlerinin yanında 7 çeşit meze de servis ettiklerini dile getiren Saygılı, “Bize özel 7 çeşit mezelerimizle hem mideye hem de göze hitap ediyoruz. Mezelerimiz olan humus, babagannuş, mütebbel, biber yoğurtlama salata, soğan salatası, közde pişmiş soğan ve zeytin yağı Hatay’dan getirdiğimiz baharatlarımızla hazırlanıyor. Tüm Yalovalıları eşsiz lezzetlerimizi tatmaya davet ediyoruz. Profesyonel ve güler yüzle hizmetimizle Yalovalı hemşehrilerimizin emrindeyiz” çağrısını yaptı.