Önder Kebap İşletmesinin yıllanmış işletmecisi Mehmet Ertem Manşet’e yaptığı açıklamada, mekânın dünü ve bugünü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Mehmet Ertem, 1985 yılında Yalova’ya geldiğini ve Çiftlikköy ilçesi Başkent 3 Sitesinde Önder Kebap işletmesini hizmete açtığını, 10 sene ara verdikten sonra, yeni bir dekor ve farklı yeniliklerle tekrar işletmenin başına geçtiğini söyledi.
Ertem; ‘’Hizmeti kusursuz yapmak gerek’’
Muhabirimizin sorularına içtenlikle cevaplayan Ertem; ‘’Önder Kebap, 2024 yılının başında komple tadilattan geçti ve yeni yüzüyle müşterileriyle buluştu. Bu değişime ihtiyacımız vardı. Hizmette sınır yoktur. Hizmetini kusursuz yapan, karşılığını alır.
Önder Kebap bir aile işletmesidir. Ben bu işletmede 39 senedir bir nesil büyüttüm. Site sakinleriyle beraber büyüdük. Hep beraber bir aile olduk. Ben normalde işi bırakmıştım ama site sakinlerimizin beni arayıp geri dönmemi istemeleri, beni tekrar mekânın başına getirmeye yetti. Müşterilerimin talebini kıramadım ve geri döndüm.’’
Ertem; ‘’Önder Kebap, 39 yılın ardından bugün Yalova’nın önemli bir markasıdır’’
‘’Yenilenmemiz hem site sakinlerinden hem de Çiftlikköy halkı tarafından olumlu karşılandı. Çiftlikköy’de ikamet edenler işletmemize adeta akıyorlar. Önümüzdeki günlerde, OSB’lerin de tam faaliyete geçmesiyle bu oranın yükseleceği kanaatindeyiz.
Kebap sektörüne 39 yılımı verdim. Önder Kebap olarak kebap çeşitlerimiz ile damak tadında bir numarayız. Pide, döner ve lahmacunda iddialıyız. Ustamızı, Gaziantep’ten getirdik. Bizim marka olmamızın arkasındaki en büyük neden işimizi severek yapmamız ve müşterimize güler yüzle yaklaşımımızdır. Müşteriye yönelik memnuniyet olmazsa başarılı olmak mümkün olmaz.’’
Ertem; ‘’300 kişiye bir anda hizmet verebilecek imkana sahibiz’’
İşletmelerinde aynı anda 300 kişiyi ağırlayabildiklerini söyleyen Ertem; ‘’Kalite ve lezzete önem verenleri Önder Kebap’a bekliyoruz. Gelip, ürünlerimizi tatsınlar. Ondan sonra kendileri karar versinler. Fiyatlarımız piyasa şartlarının altında. Biz dönerde sadece et takıyoruz, arasına kıyma koymuyoruz. Her Cumartesi günü et dönerimizi takmaya devam edeceğiz. Hatay usulü soslu tavuk döner düşüncemiz de var. Bu da ilerleyen zamanda olacak.’’ dedi.
Haber: Yasemin Demir