İlk oturum, 20 Mart Perşembe günü saat 14.00’te “Kadınlar İçin Dijital Girişimcilik” konusuna odaklanacak. Seminerde, Sosyal Medya Danışmanı Ahmet Kara ve Marka Danışmanı Bilal Taha Baş kadınların dijital dünyada girişimcilik fırsatlarını keşfetmelerine yardımcı olacak.
İkinci seminer ise 21 Mart Cuma günü saat 14.00’te düzenlenecek ve “Emekliler ve Ek Gelir Arayanlar İçin Dijitalde Yeni Bir Başlangıç” başlığı altında dijital platformlarda iş fırsatları ve gelir yaratma yöntemleri ele alınacak.
Yalova Belediyesi, dijital dünyada kariyer yapmak isteyenlere ve kendi işini kurmayı düşünenlere rehberlik etmek amacıyla seminerler düzenlemeye devam ediyor. Her iki seminer de ücretsiz katılım imkânı sunuyor. Etkinliklere katılmak isteyen vatandaşlar, etkinlik.yalova.bel.tr adresinden online olarak kayıt yaptırabilecek.